Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/05/20 23:34
molta inseguritat
hola, porto mes d'un any amb la meva parella i casi no hem fet res sexual, resulta que sento que m'esta presionan ja que ha dit que hq dit que ho hem fet a tothom i perque te ganas, algun cop casi ho acabem fent pero jo no he acabat cedint perque no estic segura, tinc por perque mai ho ha fet i segur que em surt fatal tot i tinc por per si poden passar coses imprevistas com embaraç.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/05/2020 16:29
Hola, 

La decisió de tenir relacions sexuals amb una altra persona no hauria de passar, en cap cas, per cedir. La decisió ha de ser pròpia, MAI una decisió presa per contentar a algú altre, per satisfer a una altra persona o per por a perdre a algú.

Tenir relacions sexuals compartides és una decisió pròpia, i el més important és que no hi hagi por. Si hi ha por, no t'ho passaràs bé. És bàsic que hi hagi confiança, mètodes anticonceptius i de barrera contra Infeccions de Transmissió Sexual i molta comunicació amb l'altre persona.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: