Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Maresme
Data: 07/05/20 22:01
Homosexualitat
Com puc dir als meus germans homòfobs que sóc gai? Els meus pares ja ho saben però els meus germans encara no, la veritat és que sempre estan criticant la homosexualitat. Què puc fer per dir-ho i que ho acceptin sense montar un escàndol?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/05/2020 16:28
Hola,

Possiblement no serà fàcil, de fet, el més probable és que necessitin el seu temps per a assumir-ho i acceptar-ho. Si no ho fan serà el seu problema. Pots intentar explicar-lis amb els teus pares presents, sovint ajuda tenir algú al costat que ens recolza i respecte. 

L'homosexualitat no és res dolent, és amor, és de qui t'enamores. No hauria de ser res més, tu ets tu i estimes a qui estimes. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: