Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 05/05/20 16:27
Peluquer trol
El meu peluquer m'ha tallat el cabell de mes i estic alopecic, que puc fer perqué em creixi?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2020 11:09
Bon dia!! Primer de tot, gràcies per la teva consulta!! Comentes que has anat a la pelu i t’han tallat el cabell de més!!! I A QUI NO L’HI HA PASSAT…

Ja sabem que els perruquers els encanta tallar cabell i se’ls envan una mica les tisores… M’encantaria poder ajudar-te…però es que nosaltres som psicòlogues i no perruqueres, no sabem si existeix un producte per fer créixer els cabells. Això, hauries de preguntar-li a un expert del tema.

Però, informa’t bé, perquè normalment les solucions “màgiques” no solen ser molt saludables. De totes maneres, pensa que estem confinats, així que tens temps perquè et creixi una mica abans de tornar a la normalitat. El nostre cabell, com tot el nostre cos, és tal com és, no el podem canviar pel que accepta’l tal com el tens i poc a poc aconseguiràs el teu objectiu!! 

Una abraçada, i ànims en aquests dies de confinament!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Judit Àvila, psicòloga experta en alimentació. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: