Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 05/05/20 01:38
Amistats que fan mal
Be, fa 2 anys tenia una millor amiga la qual ho compartíem tot, quedavem cada dia, tot anava super be. Fins que un dia van haver-hi problemes i ens vam enfadar vam estar 6 mesos sense parlar. Al setembre de l'any passat vam tornar a parlar i més o menys tot estaba solucionat el problema és que ella es junta amb gent toxica i l'han cambiat i ja res és igual. Fa unes setmanes es va enfadar amb mi sense motius i o tampoc me'ls vol dir i em sento trista perquè la trobl a faltar però ha cambiat molt i no es la mateixa I a l'hora sento que la necessito I estic confosa...
No se que haig de fer ni com actuar, estic perduda...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2020 10:46

Hola!

A vegades les relacions d'amistat canvien o s'acaben en funció de com canvien les persones que en formen part. 

Pel que expliques, aquesta amistat no t'ofereix el benestar que voldries... així que, si vols, parla amb ella sobre com et sents i què esperes de la relació, i si ella no respon com esperes (o no hi està d'acord), hauràs de posar una mica de distància (encara que faci mal).

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: