Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Camp
Data: 04/05/20 23:42
No se com donarli plaer a la meva parella
Doncs abans de que comences el confinament la meva novia i jo haviem tingut alguna relació sexual i els dos erem verges. Algun cop fent algun tipus de relacio m he començat a menjar el cap ja que no crec que la faci disfrutar i li pregunto i diu que si que disfruta pero no se si ho diu per dir o ho diu perq de veritat disfruta. Em podrieu ajudar d’alguna manera a saber com ho puc fer millor siusplau.
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2020 10:59
Hola,

Nosaltres no podem saber què i com li agrada sentir plaer a la teva novia. L'única persona que et pot respondre és ella, demana-li que t'ensenyi, que et guiï la mà, que t'ensenyi com s'estimula ella quan es mastrurba. 

Nosaltre et diríem que no et centris ni et focalitzis en els genitals, estimula tot el seu cos, i no ho facis massa ràpid, acarona cada una de les seves parts del seu cos, a poc a poc. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: