Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 01/05/20 18:43
Bultitos
Bones, tinc 20 anys i des de fa un dia he notat uns bultitos a les dues parts dels llavis exteriors (es poden palpar més a l'interior pero des de l'exterior també). La veritat que en situacions normals aniria al metge però ara mateix amb tot això del Covid no sé què fer. Què podria ser? Fins ara no ho havia notat, i ara mateix son d'una mida més o menys com una ametlla.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/05/2020 11:08
Hola, 

No sabem si has mantingut relacions sexuals de risc (sense preservatiu) on hagis pogut contraure alguna Infecció de Transmissió Sexual. Bultitos poden ser moltes coses, berrugues, moluscs, granets, càndides,... i això ho hauria de valorar la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del Centre d'Atenció Primària (abans d'anar-hi truca, precisament pel que comentes de la COVID).

També poden ser les glàndules de Bartolino. Aquestes es troben als costats de  l'entrada de la vagina i s'encarreguen de secretar un líquid que ajuda a lubricar la vagina.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: