Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 27/04/20 13:14
Identificar sentiments
Hola!

Soc una persona molt introvertida però no especialment tímida. El meu problema es que sento que em costa moltíssim identificar i exterioritzar els meus pensaments.

M’és molt complicat expressar-me i explicar el que sento i crec que el principal probleme es que no se identificar-los. Em frustra perquè hi ha vegades que necessitaria explicar com em sento, o simplement escriure-ho però no puc. I el problema no esta només en transmetre-ho, sinó en reconèixer com em sento.
Les vegades que intento explicar-ho a una altre persona, sento que el que he explicat no correspon gaire amb el que realment penso, però no trobo altres paraules.

He intentat més d’una vegada escriure els meus pensament en una llibreta però no em funciona, no se ven bé com fer-ho.

No se si m’he explicat, però us agrairia que em diguéssiu algun consell.
Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/05/2020 11:20
Hola!

Doncs potser t'aniria bé trobar alguna formula d'ampliar el teu vocabulari emocional, per exemple a través d'algun llibre o conte. 

Hi ha moltes paraules i molts matisos que sovint no coneixem del tot bé i els fem servir com a sinònims mentre que no ho són completament. 

Busca llistats d'emocions per exemple i intenta identificar les emocions que has sentit i aquelles que no. Veuràs que t'ajuda a aclarir-te una mica...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: