Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Comtat
Data: 21/04/20 00:41
Novios?
Hola!!! Fa tres mesos o quatre vaig anar a una consulta amb una dona que tira les cartes i això. Em va dir que tenia que tallar amb el meu novio porque ja no era feliç en ell. Es deveres que de vegades pense que deuria experimentar amb altra gent perque soc jove, pero sincerament, vull de veritat al meu novio. Fa un mes que em tallat però seguim parlant, ja que ell vol que experimente (no se perque em fixe en molts xics sempre i m’apetix tindre relacions). Pero, sempre que pense en amor em ve ell al cap. que dec fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2020 11:05
Hola!

Pel que ens expliques encara tens alguns dubtes sobre els teus sentiments. Si no tens clara la direcció que vols prendre, no prenguis cap decisió. 
Sigues honesta amb tu mateixa i observa't com et sents. Potser necessites uns dies o unes setmanes per veure què prefereixes: la relació amb la teva parella o tenir relació amb altres persones. 

A vegades ens creiem que hem de tenir la resposta immediatament... i potser necessitem un temps per prendre la decisió ;)

Nosaltres seguim aquí!

Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: