Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Berguedà
Data: 20/04/20 23:08
Parlar
Fa temps vaig conèixer a una noia i de seguida ens vam fer molt amics, fins que hi va començar a haver-hi "química". Vam començar a estar molt junts sols i parlar fins a la madrugada. I aquests dies de confinament feiem trucada cada dos dies aproximadament. I un dia de cop em responia els missatges molt tard (10h) encara que estigués conectada. Jo vaig insistir enviant-ne més però no, va seguir igual. Fins que me'n vaig cansar i aquí va acabar la conversa. La trobo a faltar i penso en ella. I no entenc perquè es va comportar així.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2020 11:04
Hola!

A vegades no tenim la resposta que volem en el moment en què la necessitem. No sabem què li ha passat, però el seu comportament sí que ens dona una resposta: vol més espai.

Potser més endavant podràs parlar amb ella per demanar-li què li va passar, o potser ja no t'interessarà saber-ho. 

L'únic que pots fer és no dir-li res més i esperar a veure si ella mostra algun interès per tu de nou, i si no fa cap moviment... començar a passar pàgina i oblidar-la. 

Nosaltres seguim aquí!

Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: