Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 16/04/20 22:20
Dolor
Hola!! Des de fa un temps que sempre quan acabo de fer esport em fan molt mal els ovaris, el mateix dolor de la regla. Es just quan acabo de fer esport i em dura uns 5 minuts, els quals m'haig d'estirar del mal que em fa. Els dies abans que em baixi la regla encara es molt més intens, pero tot i aixi qualsevol dia del mes m'en fa i no entenc el perque.
Hauria d'anar al metge? A que pot ser degut?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2020 10:22
Hola,

El més indicat i la nostra recomanació és que acudeixis a la ginecòloga per a que pugui valorar què està passant. El dolor no l'hem de normalitzar, per tant, millor revisar-ho per veure què passa i poder posar-hi remei.

Pots trucar al Centre d'Atenció Primària de la teva zona i preguntar per la tarda jove i pel servei de ginecologia, explica la teva situació i t'atendran de forma telefònica (ara per la situació de la COVID-19) o et dirigiran al centre de salut on pots acudir de forma presencial.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: