Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 16/04/20 10:55
Anys mes tard
Ja fa mes de sis anys que no parlo amb un nen que anava abans a la meva classe pero vem anar cadascu a un institut diferent i canvi d'escola i no em parlat mes. Cada dos anys un cop a l'any ens veiem amb les families. El vec molts cops per el carrer amb els seus amics. Ell crec que passa de mi perque va amb els seus amics que no els hi caig bé. M'agradaria molt tornar a parlar amb ell, pero tinc por de que em deixi visto perque un cop fa temps ho va fer nomes em contesta els dies de festa per dir felicitats o bon nadal, ell no te gaire el mobil. Siusplau m'agradaria que m'ajudessiu a dirme com puc tornar a parlar amb ell, quins temes treure...perque no em deixi visto , merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/04/2020 12:27
Hola!!

No hi ha cap truc per assegurar-te que no et deixarà en "vist", depèn del respecte que tingui cap a l'altra persona i també de l'interès en mantenir la conversa. Pots provar de començar preguntant com porta el confinament, per exemple. Però si veus que no et contesta... ja t'està donant una resposta, ja t'està dient quin interès té en tu... Llavors serà important que deixis d'insistir i comencies a passar pàgina. 

Espero haver-te ajudat una mica 
Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: