Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: València
Data: 14/04/20 15:43
Amor perdut
Hola.
Fa molt, de petita, em vaig enamorar d'un noi que anava amb mi a classe. Però al cap d'un temps, se'n va anar a viure fora.

He pensat moltes vegades en tornar a contactar amb ell, però l'altre dia vaig veure una pel.lícula que em va obrir els ulls, i no vull esperar més; necessito parlar amb ell i explicar-li com em sento.
Ell sempre ha sigut molt comprensiu, i estic bastant segura de que s'ho prendria bé.

El problema és que no tinc cap forma de contactar amb ell. Només sé el seu nom, i la ciutat a la que se'n va anar.

Tinc un número que penso que és del seu pare, però no sé si escriure... pot ser s'ho prenen malament i pensen que sóc un poc acosadora.

Però de veritat, necessito parlar amb ell. I aquests dies tinc por de que li pugui passar alguna cosa...

Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/04/2020 10:34

Hola!

Aquesta història que ens expliques sempre funciona a les pel·lícules, però a la vida real... sol ser complicat i estrany. 

Tot i així, si tens el seu telèfon i et ve de gust contactar, fes-ho! Escriu demanant per aquest noi, i llavors ja veuràs si ell decideix contactar amb tu o no. 

Aquí hauràs d'acceptar la seva resposta, d'acord? Ja que a vegades l'atracció i l'interès son mutus, però altres vegades no. I és important entendre també els missatges que ens diuen que no estan interessats en nosaltres, val?

Espero haver-te ajudat una mica 
Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 




Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: