Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/20 02:13
No heu respòs
Hola, fa uns dies vaig fer una consulta a sexualitat preocupada per si hi havia la possibilitat de que estigues embrassada, que el meu novio creia que no havia hagut líquid preseminal però que jo tenia alguns possibles símptomes d’embaràs. M’hauria d’haver vingut la regla fa un parell de dies però res, segueixo molt preocupada. Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/04/2020 10:58
Hola! Primer de tot disculpes. Aquests dies tenim moltes consultes i les psicòlogues van responent tant ràpid com poden. A més hem enganxat 3 o 4 dies festius entremig. És important que estiguis tranquil·la, a vegades quan estem nervioses la regla tarda més a venir. Demà mateix una de les psicòlogues respondrà la teva consulta i et dirà què pots fer. Avui intenta distreure't, encara que costi. Confia i pensa que tot té solució, t'ajudarem a esbrinar-ho i acompanyar-te :) T'envio una abraçada molt gran i demà una de les expertes et respondrà!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: