Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 13/04/20 00:05
Vull liarme i tenir relacions sexuals pero no trobo amb qui
malgrat mintenti autoconvencer de que no passa res de que no mhe liat amb ningú ni obviament follat es un tema que en el fons em preocupa ja que tinc 20 anys. Yo vull i sentó que estic preparada pero en el meu voltant no tinc nois, a la meva Carrera tots son noies prácticamente i i només tinc amigues. No sé com trobar espais per coneixer nois. Ademes tinc una mica de por que ho fagi malament liarme dic o follar
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/04/2020 16:52
Hola,

Les primeres vegades que fem qualsevol cosa, és normal no saber-ne, no? Hem d'aprendre, per aquest motiu és important no pressionar-nos, gaudir el moment i deixar-te sentir.

A l'hora de les relacions sexuals, és genial que sentis que estàs preparada i que en tens ganes, però com bé dius, si vols compartir-ho, necessites algú amb qui fer-ho. Mentre no trobis a aquesta persona, pots aprofitar per conèixer-te bé! La masturbació ens ajuda a descobrir quines coses ens agraden i quines no, així quan estme amb una altra persona poden ensenyar com i de quina manera sentim plaer.  

Gràcies per escriure'ns!

Una abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: