Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1985
Comarca: Segrià
Data: 11/04/20 11:00
No se que hem passa
Bon dia, no se que hem passa. M’aixeco i hem trobo malament: mal de cap, marejat, mal d’estomec i el pitjor, apatía, ganes de plorar i nomes tinc ganes de estar al llit. Ni tant sols jugar amb el meu fill, cuinar o jugar a la consola hem motiva... M’aixeco del llit, prenc un got de llet i m’assec a la cadira per treballar 8-10h absolutament desmotivat i pensant que si hem quedo sense feina seria molt millor, després dutxa, sopar, i sofa altre cop... ni el Netflix te sentit. Dormir tampoc :| perquè no tinc son a cap hora i m’he de prendre quelcom per poder dormir.

Sortir a comprar causa en mi atacs de pànic que després estic extremadament cansat durant dos dies. Comprar envoltat de gent, vigila que toques i que no, arribar a casa i llimpiar els aliments, llimpiar-s’ha a un mateix... mentalment es dur per mi.

No se que hem passa ni com gestionar-ho.

Francesc
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/04/2020 10:24
Hola!

Aquesta situació de confinament degut a l'epidèmia pot arribar a causar aquesta sensació que expliques: apatia, cansament, fatiga, falta de motivació i ansietat. 

Des del Consultori et recomanem que busquis ajuda professional, per tal que et doni eines més específiques en la teva situació, així com una atenció individualitzada que t'ajudi a tornar a agafar les regnes del dia a dia. 

Acceptar que estem vivint una mala temporada i que necessitem ajuda externa d'un professional és la millor manera de cuidar-se a un mateix, i també poder cuidar al teu fill. 

Espero haver-te ajudat una mica 
Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: