Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 10/04/20 16:24
Homofobia
Hola!
No sé per què escric això exactament, si per desfogar-me i treure'm una mica la mala llet que em provoquen les situacions així o per què, i m'ha costat bastant decidir-me a escriure però bueno...
Soc una noia lesbiana, que porta el cabell curt (des de fa poc) i que sempre vesteix amb camisa i pantalons. Vamos que per la gent encaixo en el típic estereotip de "bollera de manual" (cosa que ja estic bastant farta que em jutgin només pel meu físic, que ho soc, però em molesta que per la forma en que m'agrada ser i vestir la gent ja m'encaselli sense coneixem) El fet es que últimament sempre que surto de festa amb la meva colla m'acabo trobant a algun homòfob que em toca bastant els nassos. Només veurem ja em diuen que si bollera, que si el que vaig a fer es follar amb alguna amiga quan només estem parlant, ens abracem o simplement estem bevent i rient juntes. O que ens diguin que ens anem al llit amb ells. Ja m'ha passat 5 nits seguides i m'estic començant a fartar bastant i a sobre tinc molt caràcter i el primer que faig es enfrontar-me amb la gent que es fica amb mi i que diu aquests comentaris. Gent que no em coneix de res, que ni tant sols els hi dic res i ja diuen aquestes coses. A més també em fot que les meves amigues ho hagin d'estar aguantant i que ens facin passar una mala estona.
I sincerament, si anés sola sé que amb més d'un ja hauria passat a les mans perquè em cabreja molt que m'ataquin només per la meva orientació sexual.
Si em poguéssiu ajudar a reaccionar millor davant d'aquestes situacions (que per desgracia sé que ho seguiré patint) o donar-me formes per evitar cabrejar-me tant quan passa això, ho agrairia

Merci per l'ajuda
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/04/2020 10:35
Hola!

Per desgràcia encara hi ha massa persones amb actituds masclistes, homòfobes i xenòfobes! 

Tot i això, també ara es disposa d'instruments que ens poden ajudar a denunciar aquestes actituds i mica en mica construir una societat més igualitària i respectuosa!

Et deixem aquest link per denunciar aquestes conductes, també hi trobaràs suport psicològic i orientacions per respondre en cas de patir una agressió: 


Espero haver-te ajudat una mica 
Una abraçada!
Laia Sala
@laiasala.psico

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: