Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 07/04/20 10:34
Primera vegada
Doncs sóc un noi de 15 anys i tinc algo amb un noi, els dos som verges i doncs quan acabi el confinament quedarem per coneixer-nos i per fer coses...
Jo soc versàtil, ell passiu, i tinc molta por de fer-li mal, que li surti sang, que estiguem incomodes, que no li agradi, etc.
Vull fer-ho pero estic molt nerviós per si el faré mal, surtirà sang, etc.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/04/2020 17:50
Hola!

És lògic que estiguis una mica nerviós davant de la novetat de la situació. En el sexe anal és molt important la paciència i la preparació de la zona, per evitar fer-vos mal, que surti sang i que acabi sent una experiència desagradable per tots dos.

Aleshores, aneu a poc a poc, comuniqueu-vos tota l'estona, no aneu directament a la penetració amb el penis, jugueu, acaricieu-vos, proveu primer amb un dit, que l'esfínter anal vagi acostumant-se a aquesta estimulació i lubriqueu molt bé la zona. Si fa mal, atureu-vos, no tingueu pressa, i aneu més lentament.

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: