Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 06/04/20 01:05
No em baixa la regla, tinc símptomes raros
Hola!
A principis de març el meu novio em va penetrar (consentidament) un parell de vegades. El cas es que ell esta casi segur que no li va sortir líquid preseminal.
La ultima vegada que em va venir la regla va ser a mitjans de febrer, al març hem va sortir com un fluix marro durant un parell de dies però no em va baixar la regla, i aquest mes m’ha tornat a passar igual, es a dir, que porto un parell de dies amb fluix marró i representa que m’hauria de baixar la setmana que ve però no em fan mal els pits ni res (que es el principal símptoma que tinc una setmana abans de que em vingui la regla). Pot ser que ell si que tingues líquid i estigui embarassada? Avui al aixecar-me m’han entrat ganes de vomitar però no estava menjant ni res, les embarassades tenen moltes nàusees i vòmits, no?
Tambe volia afegir que aquests últims dies no estic menjant gaire ja que m’aixeco tard i tal i no tinc gaire gana, he perdut quilos... pot ser una rao per la que no em baixa la regla? Perq tambe es veritat que em fa mal la panxa constantment i no vaig gaire be al lavabo. Que pot ser? Estic molt preocupada i no se quin risc hi havia de quedarme embarassada o algo.
Moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/04/2020 10:12
Hola, 

Sempre que hi ha relacions sexuals amb penetració, hi hagi o no ejaculació, sense preservatiu, hi ha risc d'embaràs i d'Infecció de Transmissió Sexual. Per tant, si fa més de 7 dies que t'hauria d'haver vingut la regla i no t'ha vingut, et recomanem que et facis un test d'embaràs i surtis de dubtes.

Si et sortís positiu, sabem que la tarda jove dels Centre d'Atenció Primària us estan atenent.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de l'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat i parella.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: