Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 05/04/20 22:24
Me cuesta mucho excitarme
Hola buenas. Siempre tengo problemas para excitarme cuando tengo relaciones sexuales y es algo que me preocupa ya que al no excitarme no disfruto y no entiendo porque me pasa. ¿Cual puede ser el problema? Muchas gracias de antemano!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/04/2020 10:10
Hola, 

Amb la informació que ens dones no podem donar-te una resposta molt concreta. Potser t'animaríem a treballar en un calaix de recursos eròtics per a poder accedir-hi quan estiguis en parella o quan vulguis excitar-te. El cervell és l'organ sexual més important, i per tant, per a sentir plaer sexual, ha d'estar ben estimulat alhora que el cos rep una estimulació sexual adequada.

Per tant, buscar recursos eròtics que t'excitin et pot ajudar.

Gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de l'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: