Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Empordà
Data: 03/04/20 17:03
amistat
Hola necessito ajuda urgentment primer m'agradaria que em diguessiu com li puc dir el meu millor amic que m'agrada ja ho vagi fer un cop pero penso que si ho torno a fer s'enfadara. També que ahir va penjar un video i el veia com trist. També tinc una mica de gelos perque molta gent els comentaris li envia cors i coses romantiques, m'agradaria que m'ajudessiu a dirme si li dic algu o no perque cada dia li dic algu pero no m'ha contestat el missatge d'ahir i m'agradaria que em diguessiu si li envio un missatge o que faig perque no vull que s'enfadi i crec que em comença a agradar es urgent merci per avui merci es a distancia.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/04/2020 10:10
Hola! 

Si ja li has dit al teu amic el que sents per ell i no et va donar la resposta que esperaves... Potser no cal que ho tornis a intentar, no trobes? Ja sap el que sents per ell, si ell no t'ha dit res segurament no han canviat els seus sentiments cap a tu. 

Creiem que és important que valoris si val la pena tornar a parlar amb ell, o entendre el seu silenci i començar a passar pàgina...

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: