Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 29/03/20 23:59
La curiositat mata al gat
Abans-d'ahir vaig agafar el mòbil del meu nòvio amb el que ja fa un any que estem junts i vaig veure que parlava amb una noia que per la conversa era la seva exnovia des de fa molt temps.
Mai havia fet una cosa així, només va ser pura curiositat i jo segura de mi mateixa començo a llegir; que no s'imaginen una vida l'un sense l'altre, que si aniran a un festival de música junts a l'estiu. Jo en cap moment sortia en la conversació. També ell li va enviar una publicació d'un compte on bàsicament hi havia una frase hot, no tenia imatge sinó només una frase "sexual". Fins i tot ell li va demanar una foto del seu cabell perquè suposadament no se'n recordava de com era i ella sortia d'esquenes sense camisa. Em fa rabia que es parlin així, penso que no és apropiat tenint parella, jo no li podria fer mai una cosa així. No sé què fer, no paro de plorar i sento que el cor se'm sortirà del pit, tremolo com una fulla cada com que em toca, no el suporto ni veure. Imagineu-vos fer-li un petó.
Sé que el que he fet a estat malament però no és just que jo estigui enamorada i tranquil·la confiant en ell mentre ell fa aquestes coses darrere meu. És molt difícil actuar com si no passes res i no sé com parlar amb ell d'això... Sento que em donen atacs de pànic al seu costat i he de marxar de pressa al lavabo a plorar desconsolada, ell m'ha vist un cop perquè no vaig aguantar el tremolor i els ulls en llàgrimes però no he pogut dir el que em passava ...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2020 16:43

Hola!

En aquest cas, tots dos heu trencat la confiança en la relació. Potser és important que en pugueu parlar i us sincereu tots dos. Cadascú, amb la informació que tindrà de l'altra persona, haurà de decidir què vol fer amb la relació, si continuar, si posar normes, si seguir... 
És important que ho posis sobre la taula i aquest episodi serveixi per enfortir la relació o bé per acabar una relació amb una persona que no es comporta com a tu t'agradaria. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: