Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 28/03/20 21:09
Ex
Bones adolescents,
Vaig estar amb un noi x més d,un any, cada cop ke ho deixavem seguiem sentint i tornavem.
Ell és una persona molt tóxica i sovint em feia sentir malament.
Al temps x fi vaig sentir ke habia passat pàgina. Ara tinc novio, amb el qual estic super bé, li vaig agafar confi molt ràpid i em sento molt comode. Però el meu ex i jo seguim sent molt amics, i com ell segueix pillat de mi ens parlem cada dia per whass.
El problema es ke a vegades m,agafa com molta nostàlgia cap a ell, i penso ke potser encara queda algo xq em va marcar molt.
El noi amb el ke estic ara tothom l,estima molt i em diuen ke s,em veu super bé amb ell.
Ns si es normal ke senti aquesta nostalgia cap a ell i ke moltes vegades el tingui al cap, és normal o segueixo pillada?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 02/04/2020 14:25

Hola!


És normal que aparegui la nostàlgia, a més, ara que no esteu junts segurament ell es comporta d'una manera més amable i més agradable, oi? i això pot fer que et confonguis i dubtis en si has pres la decisió correcta. 

Generalment, quan tallem una relació és molt millor posar una mica de distància i deixar de tenir-hi contacte físic i virtual, per aconseguir que mica en mica els sentiments es posin a lloc. Potser hauràs de prendre una decisió i reduir les converses amb el teu ex...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: