Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/03/20 17:10
No se que fer
M'agrada un chaval i crec que ho sap. La qüestió és que jo crec que li provoco curiositat o atracció pq quan ens veiem fa coses les quals em fan pensar així. El que passa és que pel confinament, òbviament no ens veiem i em parlat pel mòbil però el que fa molt es no contestar-m'he durant molt temps i el que ha passat ara es que dictament no em contesta, però no ho va vist des de el chat. Em cabreja molt pq ell m'agrada i no me'l puc treure del cap però esq no se si ho fa pq se la pelo o pq es vol fer el dur i xorrades d'aquest estil, encara que ell també es un noi pasota però jo penso que si tingués interès en mi em contestaria. Així que us escric per a que m'ajudeu en si es bona idea escriure jo a ell encara que no m'ho hagi vist o paso, pq m'agrada bastant i tinc fet el cap un lio.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 01/04/2020 18:52

Hola!


Si tu ja has iniciat el contacte i ara ell no respon... potser hauràs de deixar d'insistir perquè ja et dona pistes sobre l'interès que té en tu. Sé que és molt directe, però crec que m'estàs demanant això, oi?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: