Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/03/20 23:46
La menstruació
Hola, bona nit!
Em presento, sóc una noia de 13 anys que té la menstruació des dels 10. Estic molt preocupada perque porto 3 anys, (casi 4), amb la menstruació però quasi bé en tot el que porto no m'ha baixat de forma regular. El problema ve quan estic a finals de mes i encara no m'ha baixat des del Gener. Estic bastan amoïnada perque em penso que pot ser es culpa de la masturbació (de clítoris), però no ho tinc res clar. Em fa moltísima vergonya parlaro amb ma mare però sé que a ella també li preocupa això. Com no m'ha baixat regular gairebé fins ara em penso que ho estic rumiant massa però sé que por comportar molts problemes com ara la infertilitat y em preocupa molt. Es normal que encara em passi això?
Gràcies per llegirme.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 30/03/2020 13:33

Hola!

Les irregularitats menstruals poden ser degudes a molts motius i és important que sigui el/la ginecòleg/a qui pugui fer una valoració per determinar-ne la causa.

La masturbació no provoca irregularitats en la regla, per tant, pots estar tranquil·la en aquest sentit.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: