Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/03/20 16:16
Agoviant, aïllament i insomni
Estic molt agoviada no puc més amb la meva mare i germana i a més visc amb els avis i els dos tenes Alzheimer, me apartat molt, ja no dino amb ells no sopu i tot això, no tinc ganes de parlar amb ningú d'ells, a més tinc insomni i no em creuen el metge em va dir que el més probable és que en tingués però segueixen sense creuresu no se que fer perquè dormu molt poc.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 17:01

Hola, 

Entenc que la situació deu ser força asfixiant. Intenta trobar espais per tu a soles, però també espais compartits amb les teves amistats (quedeu per fer alguna cosa de manera virtual, per exemple). És important mantenir el contacte social, ni que sigui a través de pantalles. 

Per altra banda, si segueixes amb ansietat i amb dificultats per dormir, torna a parlar amb la teva mare i demana hora al professional per tal que et pugui fer una bona exploració i donar-te resposta. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: