Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 24/03/20 17:25
Tinc una amiga..
Tinc una amiga que durant el ultim mes ma parlat com si volgues tenir algun tipu de ralacio sexual amb mi, el que passa es que tambe ma dit alguna cosa com si tingues novio. Com hauria de reaccionar jo si ella al final tingues novio? Hauria de dirl algo o que haig de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 16:49

Hola!


Crec que el més important de tot és saber què vols tu. Per molt que ella hagi fet insinuacions o indirectes, la pregunta és: a tu t'atrau? En funció de la resposta serà moment de fer-li indirectes de retorn o bé de deixar-li clar que no tens el mateix interès. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: