Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 13/03/20 19:24
Estic molt pillada
Hola, primer de tot, donar-vos les gràcies per el que feu, ja que he fet altres consultes, i m'heu ajudat molt. A veure, el meu problema es aquest: jo relació seria només he tingut una, vam durar 4 mesos perquè ell em va deixar per un altra, jo obviament desprès d'aquesta relació m'he fixat en altres nois, perque sòc adolescent i crec que es lo normal... fa uns diez he conegut a un noi, va al meu curs, a la clase del costat, mai m'havia fixat en ell però fa dies vam començar a parlar, cuan sortim de l'insti anem a casa junts…. jo noto connexió i crec que aquest noi m'agrada de veritat, però clar, jo li vaig comentar i ell em va dir que no volia res amb ningu de momento però que si surgia algo doncs que ho tindriem i no se que fer perquè jo cada día estic mes pillada per ell.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2020 13:36

Hola!


Doncs jo escoltaria el que t'ha dit... si t'ha dit que de moment no sent res i que no vol res... Deu ser que no té el mateix interès per tu.

Sé que fa mal, però és important poder tenir una visió clara de la realitat per començar a passar pàgina i sentir-se millor. 

Quan hi ha atracció mútua es nota i totes dues persones volen estar juntes. Si, pel contrari, una de les dues posa distància i diu que no ho té clar... ja és una resposta. 


https://www.personasaltamentesensibles.com/test-de-sensibilidad/


">Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.