Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 12/03/20 21:39
Dolor
Hola! Esque tinc un dilema, fa molt de temps vaig tenir la meva primera relació, em va fer molt mal i no em va agradar, suposo que no va ser la persona adequada (deu fer un any). Es va trencar l'imen i tot bé però quan intento posar-me un consolador o el que sigui em segueix fent molt de mal i no sé pas què he de fer, des de aquella vegada ja no ho he volgut tornar a fer. Quan he anat a la comadrona i m'ha fet el primer control semblava que tot estava bé. No sé si insistir fins que pari. No crec que sigui cap malaltia ni tampoc res sentimental perquè em sento molt bé amb mi mateixa. Enfi, que creus que he de fer? Perquè els nois amb els que parlo sempre en tenen moltes ganes i em fa ràbia tirar-me enrera per això😅 Gràcies!
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 17/03/2020 16:21

Hola,

Quan sentim dolor durant les relacions sexuals, i aquest dolor no és desitjat, el més habitual és que ens allunyem d'aquella situació. T'animem a autoexplorar-te tu sola, què passa si intentes introduir-te un dit? Quan jugues amb vibradors, l'introdueixes en sec o utilitzes lubricant?

Si veiessis que segueix fent mal, t'animem a fer una consulta específica amb la llevadora, la ginecòloga o amb una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià per a que puguin veure si hi ha alguna contractura vaginal, hipertensió en algun punt, etc... i oferir-te el tractament a seguir en el cas que fos necessari.

Una forta abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com  

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.