Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 08/03/20 21:11
Amor imposible
Hola !
Primer de tot vull donar-vos les gràcies per llegir-ho, bueno començo...
M’agrada molt el meu entrenador, però molt molt. Des del primer dia que el vaig conèixer (en septembre) em va agradar, però només era atracció. Al llarg de la temporada i dels entrenos m’he anat enamorant d’ell.
Tinc 17 anys i ell només 20. Tothom em diu que un entrenador no podria sortir amb una jugadora i a més sóc menor d’edat. Totes aquestes coses ja les sé, però m’agrada tant que no sóc capaç de fixar-me en altres nois. Només el tinc a ell al cap, i no m’el puc treure, ha ho he intentat molts cops, i no hi ha manera.
No sé qué fer,
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/04/2020 20:51

Hola!


La manera per oblidar una persona és voler-la oblidar i tenir motius per fer-ho. Tu mateixa estàs descartant els motius que t'haurien de fer pensar que l'has d'oblidar... per tant, continuaràs amb aquesta sensació durant un temps... fins que decideixis oblidar-lo. 



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: