Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 07/03/20 21:41
ESTIC CONFUSA DE LES AMIGUES QUE TINC
Hola!
Últimament estic dubtosa i confusa, però no sé si són paranoies meves...
Aquest any he entrat a un institut nou i m’he fet amiga de dues noies.
Entre elles tenen moltes coses en comú, però jo amb elles no gaires.
La majoria de vegades sempre riem i ens divertim. Però últimament, quan parlem i dic alguna cosa malament per equivocació, es riuren del què he dit durant una bona estona. A mi em molesta i això provoca que no parli per no equivocar-me i perquè no es tornin a riure de mi.
Durant els últims dies, he pensat que potser no són les amigues adequades, però no ho sé, perquè quan ens divertim, ens ho passem molt bé.
Per aquest motiu, busco algun consell d’algú especialitzat que em pugui ajudar i dir-me si això que em passa és normal o no.
Gràcies! :)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/04/2020 20:47

Hola!


És possible que riguin únicament de l'error? Que la situació per elles sigui una mica còmica i que no tingui a veure amb tu?

A vegades ens agafem algunes bromes de forma molt personal, mentre que són més innocents. Fixa't si també rieu juntes dels seus errors. Si és així, potser hauràs d'aprendre a riure't una mica més de tu mateixa ;)



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: