Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1998
Comarca: Alcalat
Data: 06/03/20 16:07
Tinc por de la seva resposta
Hola, fa uns mesos vaig conèixer un noi i em va cridar l'atenció des del primer moment, ens miràvem de tant en tant i el em somreia i jo li somreia. (Sona molt cursi JAJAJA)
No parlàvem molt, només algunes vegades quan ens vèiem i parlàvem miqueta per que no sàvia que parlar-li i em feia vergonya.
Als dies em van convidar unes amigues a passar el dia amb elles i li vaig dir a el noi que si volia venir amb mi (era una hora de viatge i només vam anar amb els diners d'anada i tornada) vam passar el dia allà i vam estar molt bé (o almenys jo) ens abraçàvem, em feia pessigolles, em picava ... I de fet vam dormir junts.
Als dies li vaig dir el que sentia, que m'agradava i em va respondre que no em coneixia molt i que no podia sentir res si no coneix algú bé. I bé, han passat quatre mesos i fa poc li vaig dir que m'agradava una altra vegada (si, sóc ximple, ho sé JAJAJA) però no li vaig dir tot el que sentia i em va respondre que no s'havia oblidat del seu ex (el va tenir una relació fa poc) i ahi em va donar moltíssima por el dir-li el que de veritat sento, perquè a el principi pensava que només era atracció i ja, però sento alguna cosa mes i el no em parla molt, podria dir que passa una mica de mi.
I no sé què fer, per que hi ha dies que em ve de gust dir-li-ho tot, però després m'entra la por i em trobo per enrere, perquè sé que em dirà qualsevol altra cosa. I el seu seria assimilar que no és per a mi, però és que li veig cada dia i alguna cosa parlem ... I pel poc que es d'ell encantar és poc.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 13:08

Hola, 


Em sap greu dir-te això, però ja t'està donant una resposta... i a més fa temps que et dona la mateixa. Si no ha mostrat gaire interès en conèixer-te, o simplement intenta ser amable amb tu.... ja és una resposta. Té clar el que sents per ell, per tant, si realment volgués algun tipus de relació íntima amb tu, ja t'ho hagués fet saber. Em sap greu ser tant directa... Crec que hauràs de començar a passar pàgina...



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: