Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Ebre
Data: 06/03/20 13:41
ASSETJAMENT
Des de fa nou mesos que pateixo assetjament mental i social a l'institut. Les meves companyes em fan el buit. Jo sempre les he acollit a totes ja que han tingut problemes i les he ajudat. Les he portat amb la família a molts llocs, casa meva era com casa seva. No em parlen i fan comentaris despectius de mi a les meves esquenes però amb manera de que a mi m'arribin també. S'aparten de mi. M'insulten. Em critiquen per tot. A sobre em diuen que la seva actitud es perquè m'ho mereixo. Ho he parlat amb els meus pares, la psicòloga i l'institut però no ha cessat. Tinc atacs d'ansietat molt forts i no vull sortir de casa. Em baixa molt l'autoestima i ploro bastant. Em sento malament. A part em fa por parlar d'això perquè potser em veuen dèbil
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 30/03/2020 13:04

Hola!


Primer de tot, tu no has fet res! Això ho has de tenir en compte. No es tracta de tu, sinó del seu comportament. Són elles les que t'estan maltractant i són elles les que són cruels. Aprofita aquests dies de confinament per intentar parlar amb altres persones de la classe i, sobretot, a estar amb la teva família. També t'aniria bé contactar amb altres persones de fora l'institut (si practiques alguna extraescolar, per exemple). 

Continua insisitint en la teva queixa si des de l'Institut no fan res, és important que parin aquests comportaments. 



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: