Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 05/03/20 17:13
erecció penis
Hola bones,

el cas és que quan tinc una erecció el penis se'm posa molt dur (correcte, fins aquí), però a mesura que es fa més gran m'acaba quedant mirant cap amunt (ok) pro molt paral·lel al ventre. És a dir, no és flexible cap endavant. No em suposa cap problema alhora de masturbar-me però em preocupa per al sexe no poder fer segons quines postures. Com si diguèssim , la típica a quatre no la podria fer ja que la rigidesa m'ho impediria. Però no només per això em preocupa sinó també perquè si faig algun moviment brusc o així em fa mal (és a dir, impossible tirar cap endavant). Vamos, que m'impedeix molt el moviment.

això em preocupa bastant,

mersii
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 00:14

Hola!

En principi no t'hauria de provocar problemes a l'hora de la penetració, però si et fa mal i realment t'ho impedeix, el més recomanable seria que un metge pogués valorar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: