Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Camp
Data: 02/03/20 16:51
Nose com fer-ho :(
Estic sortin amb un noi del matieix curs que jo, ell diu que s'ha liat amb dues noies fa un any o així. La cosa és que ens agradem molt mutuament. Els nostres amics ens pregunten que si ens em liat, i nosaltres els hi diem que encara no, peró diuen que se'ns veu a la mirada que tenim ganes de menjar-nos la boca. I jo no em vull llençar, vull que ho fagi ell. Peró nose com fer que ell ho fagi... Osigui vull que siguem una relació madura, no com em fet fins ara, (que ni ens em donat la mà, ni una abraçada,) sembla que només siguem amics... i jo m'el estimo molt, nose com fer-ho.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 00:31

Hola!

Doncs si teniu ganes de més, de poder fer-vos petons, abraçades i donar-vos la mà, és important que en pugueu parlar i fer pas. Segurament tots dos us en moriu de ganes, però a vegades fa vergonya o por llençar-se. Parleu-ne i veureu que així és tot més fàcil ;)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: