Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Anoia
Data: 01/03/20 09:33
Confosa
Hola!Havera,fa poc que m'ha començat a molar un tio,I amb experiències anteriors he comprovat que com més sudis d'ells més els i moles,en plan sudar del tot no sinó d'una manera subtil.La cosa és que ell em ve a parlar en plan per qualsevol cosa.L'altre dia ens vam veure en un conçert i no ens vam dir res però ens vam somriure.La cosa eq l'altre dia el vaig obrir per whats em parla molt en plan ell treia els temes de converça i tal.I va haver-hi un moment que em va parlar de masturbació i em va sobtar molt no ho tinc com un tema tabú ni res però em va sobtar que ell em preguntes sobre la meva mesturbació...En fi que vam estar parlant molt rato d'això i tal i era com mega comprensiu i mono.
Però ns com apropar-me més a ell,hi havia moments wuan parlàvem que tenia la sessió que em tirava indirectes però ns...Eq ns que fer.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 13:28

Hola!


Sembla que esteu vivint tots dos un moment d'apropament. Ja es veurà com evoluciona... ;)

Tots dos us interesseu mútuament, us pregunteu coses, us busqueu amb la mirada... es tracta de gaudir d'aquesta sensació!

I el truc és molt senzill: si em fa sentir bé, endavant! si em fa sentir malament, paro. 

Ningú sap com anirà tot, es tracta d'anar veient sobre la marxa. 

Però sembla que esteu mantenint contactes agradables entre vosaltres ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: