Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 29/02/20 12:42
Depressió
Des de ben petita (des de aprox. 5è de primària) que tinc l'autoestima súper baixa i sempre em desvaloro cada instant. També crec que tingut depressió varies vegades (he investigat sobre el tema i crec que sí). Crec que tot va lligat amb el tema de l'autoestima, però, per molt que m'esforci i ho intenti segueixo despreciant-me i fent-me repulsió. No és que tingui molt bon ambient a casa, els meus pares s'estan divorciant i em sento poc estimada. He demanat ajuda al meu pare (tipu psicòleg) i mai n'he aconseguit. Em frustro molt, de vegades tinc ganes de fer alguna bogeria, però només em frena la por. No sé què fer. També he buscat sobre medicaments antidepressius però no són per la meva edat. De vegades sento que es desmorona i una veu dins meu em diu que aquesta pot ser la última vegada, que puc deixar-me anar, però encara segueixo viva. Necessitaria algun consell, sisplau.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 13:01

Hola bonica,


Crec que és important que parlis amb la teva família i els demanis atenció psicològica. 

Per molt que busquis a internet i intentis assessorar-te, això ho ha de fer una persona especialitzada en el tema. Explica'ls que et sents malament, que a vegades estàs trista, que la teva autoestima està molt baixa.... i siguis ferma amb la teva demanda. Si ho necessites demana ajuda a la família externa (tietes, àvies...), ja que pot ser que els teus pares no estiguin en un bon moment per valorar la teva petició. 

Estàs en un moment complicat, així que deixa't ajudar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: