Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 28/02/20 19:35
No reconec la meva millor amiga
Hola,

Durant la ESO em vaig apropar molt a una amiga a qui els "populars" de la classe van deixar de costat i des de llavors hem sigut millors amigues. Però des de l'any passat, amb el canvi d'institut (anem al mateix) i al no anar a la mateixa classe ens hem distanciat tot i que fins ara seguíem conservant la nostra amistat.
La qüestió és que aquest curs s'ha tornat a ajuntar amb els "populars" i veure-la convertir-se en una més del grup (l'ambient és molt tòxic en aquest grup) em fa dubtar de la nostra amistat i per això vaig decidir parar d'anar amb ella. Però ara la trobo molt a faltar i no acabo d'entendre perquè actua d'aquesta manera.
Sé que he de parlar amb ella però em fa vergonya i tinc por a que em rebutgi i passi de mi. Aquest és l'últim any que anem al mateix institut i no vull que l'any que ve ens perdem de vista definitivament.
Com podria apropar-me a ella per parlar-li? No sé quina és la millor manera…

Gràcies per la vostra atenció,
Una abraçada,
Kat
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 12:57

Hola!


Parlar amb ella pot ser una possibilitat, però no oblidis que si ella no vol... ho hauràs d'acceptar. 

Demana-li per quedar un dia i parleu sobre com us sentiu, què esperes d'ella, què li demanes... i a veure com se sent ella! A vegades hi ha alguns mals entesos que fa que interpretem malament les conductes dels altres. 

Parla'n amb ella i si ella no vol fer cap canvi en la vostra relació... et tocarà fer un canvi. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: