Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Penedès
Data: 28/02/20 00:07
Què faig?
Estic de tonteig amb un noi i crec que vol que siguem algo més, el cas és que encara que ell m'agrada bastant, em fa por que comencem una relació i em cansi massa ràpid de ell. No se el perque ni com arreglar-ho, sempre em passa el mateix i al final l'acabo cagant encara que no vulgui.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 12:33

Hola!


Tenir el mateix ritme en una relació és molt complicat!! Així que potser cal buscar l'equilibri. Si tu sents que està anant massa ràpid, li hauràs de dir. Parleu sobre com us sentiu, què voleu, què us fa por... busqueu solucions i alternatives que us facin sentir bé a tots dos. 

I si ell no hi està d'acord, està també en el seu dret de no acceptar aquesta relació. 

Una relació sana (ja sigui un rotllo, una parella, una amistat...) ha de fer sentir bé a totes les persones que la formen, no ho oblidis ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: