Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 27/02/20 21:51
cultiu
Holaa, dues preguntes
-Es normal que m'hagin fet una prova de cultiu (nose quin nom rep, pero extrauen fluix o algo vaginal i ho analitzen fent un cultiu) i es tardi 2-3 setmanes en saber el resultats? (me l'han fet per detectar infeccions o its). Normalment no tarden menys en saber-ho?
-I també una altra cosa relacionada amb això, es normal que m'hagin receptat ja uns òvuls per una infecció bacteriana abans de saber el resultat del cultiu? Hi ha prou nomès que m'hagin observat els genitals i els símptomes que he dit per a que em receptin això?
Mercii
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/03/2020 21:28

Hola!

Doncs segurament t'ho han receptat perquè per la simptomatologia i l'aspecte vaginal, deu indicar que hi ha aquesta infecció bacteriana de la qual parles. Amb el cultiu acabaran de confirmar el diagnòstic, però de moment ja comences a tractar-te per millorar els símptomes que tens.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: