Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Empordà
Data: 22/02/20 21:44
Sòc baix
Hem sento inferior quan estic amb els meus amics i amigues pq la majoria de ells i elles són més alts que jo i per altre banda a part de que em prenen sempre per més petit de el que realment soc. O sigui noto com que em prenen menys en serio. Crec que l'altura m'afecta per trobar l'amor i lligar no se que fer
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 11:47

Hola!


Acceptar el propi cos és un procés que totes les persones hem de fer. Hem de conviure tota la vida amb el nostre cos (amb les seves perfeccions i imperfeccions), així que tu tries si l'odies o l'estimes.

Intenta centrar-te en els aspectes positius del teu cos. I treballar el que et preocupa (si és que no et prenen seriosament, buscar altres estratègies com parlar més tranquil·lament, esperar el silenci dels altres, buscar més contundència...). Entrena't en allò que et fa sentir insegur ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: