Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 22/02/20 14:45
Imaginar-me coses tenint parella
Hola! Tinc un diente... Jo tinc parella, però Hi ha cops que em fixo en altres nois, o fins i tot sento atracció... I molts cops la meva imaginación vola i... Ja saps.. pero jo em sento be així, m'imagino coses que podrien pasar amb un noi. No em sento malament, perque no faig res, pero... Aixo es normal? M'he de sentir malament?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 11:39

Hola!


Sentir atracció física cap a més d'una persona és perfectament normal! I no hi ha cap motiu per sentir-se culpable, la teva ment crea fantasies amb el que vulgui! 

L'important és no trencar el pacte que hagis parlat amb la teva parella. És a dir, quins són els límits en la vostra relació? 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: