Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/20 21:49
Inseguretat
Hola!
Primer volia donar-vos les gràcies per tot el que feu per els adolescents.
Intentaré resumir això al màxim, vaig estar sortint amb un noi amb el que he tingut una història molt llarga, la qüestió és que sempre m'he sentit atreta per un dels seus millors amics. Però com nomès el coneixia de vista i mai no m'he l'havia presentat vaig ignorar l'atracció física. Moltes vegades l'havia enganxat mirant-me però suposo que era perquè el meu ex li havia parlat de mi. Ara que ja fa un temps que ho hem deixat el seu amic em va parlar per primer cop i vaig aprofitar per fer-me amb el seu número i obrir-li amb una excusa molt dolenta. Ara bé, ns que fer perquè no pensi que soc molt pesada o perquè no em prengui per ridícula. A més crec que m'estic penjant i no sé com fer-me amiga seva per poder intentar alguna cosa més. Sé que la situació és complicada però de veritat que necessito consell.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/03/2020 11:37

Hola!


A vegades ens emboliquem amb algunes situacions pensant que són molt complexes quan en realitat són més simples...


Si vosaltres dos us agradeu, endavant! Intenta parlar amb ell i ves veient com evoluciona la conversa... observa si ell també té interès per tu (comença una conversa, et fa preguntes sobre el teu dia a dia, s'enrecorda del que li has explicat...) i llavors ja veuràs si el que sentiu és mutu o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: