Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/02/20 21:05
Problema amb una amiga
A veure dons fa poc k he començat a tenir problemes amb una amiga osigui ens barallem moltes vegades a la setmana, no sinteresa molt per la meva vida pk sempre está parlant sobre ella y yo sempre l’he ajudat en tot el k he pogut y he estat per a ella pero ella no ha fet gaire x mi, sem fa pesada tenirla aprop i maburreixo quan estic amb ella pero quan estic amb altra gent soc súper feliç I com si fossi una altra persona amb ella perque soc mes simpatica y em ric mes no se. Fa temps vaig parlar amb ella sobre la nostra amistat y em va dir k intentaría millorar y tal pero ara segueix sent una mica millor la nostra relacio. No se si hauria de continuar sent la seva amiga o si nomes es culpa meva perque em molesta moltes cosas. He dit aixo a la meva familia y diuen k son tonteries de l’edat pero jo no ho crec. K hauria de fer?
Gracies!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 24/02/2020 13:18

Hola!


És probable que en una relació d'amistat, les dues persones vagin canviant i la relació també canviï. Potser no cal que siguis tan dràstica i deixis la relació... Detecta quines coses són les que et molesten i, sobretot, per què et molesten (et molesta si la fa una altra persona?). 

Potser necessites una mica d'espai i quedar amb altra gent...


Sigues honesta amb la teva amiga i entre totes dues, si voleu mantenir l'amistat, aneu veient quines coses us ajuden a estar millor i quines no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: