Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Pallars Sobirà
Data: 19/02/20 18:19
Amor impossible?
Hola i merci per contestar. Crec que estic enamorada d’un profe meu 25 anys més gran que jo. Intento deixar de pensar en ell però la cosa va a més cada cop. No se si hauria de preocupar-me o fer més esforç per treure’m aquesta idea del cap. :(
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/02/2020 11:35

Hola!


Em sap molt greu dir-t'ho però és un amor impossible. És un amor que no es farà realitat, per diferents motius:

  • és il·legal
  • hi ha molta diferència d'edat
  • esteu vivint moments vitals diferents
  • no teniu els mateixos interessos
  • ...

El que pots fer és fixar-te en quines característiques seves són les que t'atrauen, per poder tenir més clar quins aspectes són importants per tu. Aprofita aquesta situació per millorar el teu autoconeixement. 

I quan hagis descobert aquests aspectes... comença a oblidar-lo i passar pàgina. Tingues en compte que a vegades confonem l'atracció intel·lectual amb l'atracció romàntica ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: