Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 17/02/20 19:43
Ja no tinc ganes de res
Fa uns mesos que estic molt trista i no tinc ganes de viure. Crec que això es perque a l’insti no tinc cap amic i estic molt sola. Cada dia que he d’anar allà es horrible perque estic sola tota l’estona i m’agafa una ansietat horrible. No els hi vull dir els meus pares tot això perque no vull que es preocupin pero necessito fer alguna cosa per canviar aquesta situació. Ja no puc més
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/02/2020 11:48

Hola bonica,


Si necessites fer algun canvi.... hauràs de prendre la decisió de comunicar-ho a algú: a la teva família, al teu tutor/a, a algun altre professor o professora... Cal que ho puguis dir en veu alta per aconseguir canviar la situació. 

A part d'això. fora de l'institut hi ha persones amb les que et sentis còmode? d'alguna extraescolar, per exemple?

Pensa quines persones tens al voltant i demana'ls ajuda. A vegades callar no serveix....


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: