Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 16/02/20 19:55
me la menja amb nata
fa 3 mesos que surto amb una noia, es molt amable guapa etc. pero quan practiquem el sexe ella ma la vol menjar amb nata i jo que se mes. Hem sembla molt incomode perque nose com dir-li que el que esta fent em molesta.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 16/02/2020 22:28

Hola!

Doncs és molt important que li puguis dir i que pugueu parlar de tot. Hem de poder parlar amb la nostra parella d'allò que ens agrada, dels nostres desitjos, però també hem de poder parlar d'allò que no ens agrada, ens incomoda o ens molesta. No podreu gaudir sexualment si a algú dels dos hi ha alguna cosa que no li està agradant.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: