Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/20 17:37
està pillat de mi pero no vol rés perquè som dos tios
Bonesss,

Fa 11 mesos que tinc una relació molt rara amb un noi. Ens vam conèixer lligant, ell m'estava mirant tot el rato i li vaig anar a dir algo. Em va dir que no volia rés perquè era hetero. Però ens vam donar el numero de telefon i des de llavors portem parlant 11 mesos cada dia i quedant 4/5 cops a la setmana. Al principi jo li tirava la canya igual i ell es queixava una mica però em continuava parlant cada dia. Després em va dir que a la ESO ja s'havia liat amb un noi però que no li havia agradat. Jo li he dit en tot moment que estic pilladissim d'ell i que m'agrada molt i que si ell no volia rés que agafès distància. Però mai ha agafat distància. Al cap de 4/5 mesos de parlar cada dia i anar-me dient sempre que era hetero, doncs em va reconèixer que tenia dubtes. Al final ens vam liar un parell de cops i al cap d'un més vam fer sexe un dia. Ell em va dir que no li havia agradat. Però és molt bèstia perquè no es va apartar després tampoc i quan quedem i estem al sofa o així sovint veig o noto que se li posa la polla dura només de fer quatre mimos.
M'ha dit diversos cops que necessita parlar amb algú sobre això però que no sap com fer-ho i que no li ve de gust fer-ho. També intenta que els seus amics i la seva familia no sapiguin res de mi perquè crec que li fa por, ja que són bastant homòfobs.
Quan parlem dels seus dubtes em diuque crec que té dubtes perquè jo li menjo el cap. Però llavors quan em diu que no vol rés amb mi o què no l'atrec li dic que agafi distànci de mi siusplau perquè no em vull fer més ml, i no ho fa, al contrari, està bastant carinyós.
Jo sé que m'he d'allunyar d'ell perquè m'estic fent mal.
Però la pregunta que us volia fer és: què puc fer per ajudar-lo? com l'hauria de tractar? j ocrec que ell ho està passant molt malament, com el puc ajudar? Quins consells li puc donar?
És que és evident que ell està pillat de mi i que l'atrec (m'ha dit molts cops que m'estima i se li fot la polla dura), però després em diu que té clar que només li agrden els nois. Què puc fer?

molteees gràcies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 21:32

Hola!

Doncs potser pots oferir-li un espai de confiança per parlar dels seus sentiments, dels dubtes que sembla que té, de com ho viuria la seva família... pensa que cada persona té els seus ritmes, i potser ell encara no se sent preparat per fer-se tantes preguntes o per sortir de l'armari si és que realment és gai o bisexual.

Si estar en contacte us fa patir, potser millor que prengueu una mica de distància per no fer-vos mal.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: