Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Garraf
Data: 04/02/20 22:36
Nomes poder tinder sexe cada dos dies
Porto uns mesos amb la meva novia, y sempre que follem hem despertar dos dies per tornar-ho a fer perquè amb ella li fa mal. Mai m’habia passat abans amb cap noia, és més, ho fèiem varis cops al dia.
És pot fer alguna cosa ?
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 05/04/2020 23:16

Hola,

Si li fa mal, és important descartar qualsevol tema fisiològic, li recomanaríem que anés a la llevadora o ginecòloga de la tarda jove del Centre d'Atenció Primària i que una professional valori si tot està en ordre.

Per altra banda, si ella ho sent així, tu només pots respectar-ho. Amb cada noia que estiguis el sexe serà diferent, unes voldran tenir sexe més sovint i d'altres menys, unes varies vegades al dia i altres dos cops per setmana. Hem de respectar el ritmes de cadascú i com ja sabeu, si hi ha un "no", aquest guanyarà a qualsevol "sí".

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: