Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 31/01/20 16:46
Sexe oral amb preservatiu
Hola! A la meva parella i a mi ens agradaria tenir sexe oral, i sabem que és molt important utilitzar preservatiu. Ell n’ha practicat abans però sense protecció i cap dels dos tenim molt clar com funciona. En el cas de la noia, la banda de làtex s’ha de subjectar d’alguna manera? Pot influir en el plaer? Moltes gràcies!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 22:49

Hola!

Com molt bé dius, es recomana que amb el sexe oral es faci servir algun mètode de barrera per evitar la transmissió d'ITS.

La banda de làtex s'ha de subjectar amb les mans, pots fer-ho tu o la persona que t'està fent sexe oral, el que us resulti més còmode.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: