Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 29/01/20 20:55
Embolic amb nois
Aquest estiu vaig estar liado amb un noi, crec k ha sigut el noi per el que mes he sentit, pero com no estavem sortint ell es va liar amb un altra aixi que vaig decidir deixar de veurens. Ara estic començant a xarrar amb un noi i de sobte el del estiu me parla. Ara ns k fer pk el de estiu me atrau molt mes pero hem va fer un poc de mal. Que es millor k ho intente amb el nou o k parle amb el de estiu (pk crec k em segueix agradant).
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/02/2020 11:15

Hola!


Doncs jo no puc decidir-ho per tu! 

Per altra banda, per què no pots seguir coneixent-los a tots dos i mica en mica anar veient quin dels dos (o potser cap) et fa sentir bé i còmode?

Potser no cal que prenguis ara la decisió, no?

A vegades necessitem un temps per conèixer bé les persones que ens agraden i així valorar si volem tenir algú així al costat, o no. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: